Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajna večera posebna poput Praga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada kreativka Filipa Sorko udružila snage sa Staropramen pivom i organizirala tajnu večeru inspiriranu Pragom

Povodom predstavljanja nove kampanje Staropramen piva „Poseban poput Praga“, mlada kreativka iz Vinkovaca i pobjednica prošlogodišnje kulinarske emisije Filipa Sorko, udružila je snage s praškim pivom broj 1 u svijetu i organizirala posebnu tajnu večeru inspiriranu Pragom.

Pročitajte i ovo PR LIFE YOUR WAY Staropramen Dark - nov i uzbudljiv doživljaj savršeno uravnoteženog piva PR LIFE YOUR WAY U čemu je tajna kvalitete života?

#Secret dinner party by Filipa i Staropramen organizirana je već tradicionalno na tajnoj lokaciji, a za ovu je prigodu odabran prekrasni ambijent Richterove vile na zagrebačkom Vrhovcu, koji je samo za tu prigodu pretvoren u pop-up restoran.

Jako sam sretna što je još jedna tajna večera zaživjela u Zagrebu i to zahvaljujući Staropramen pivu koje je prepoznalo ovaj kulinarski koncept te mu dalo podršku. Bilo mi je veliko zadovoljstvo pripremati ovu večeru jer sam imala priliku gostima ponuditi zanimljiva jela u kojima sam naglasak stavila na sljubljivanje piva i hrane. Vjerujem da smo gostima u ovom prekrasnom ambijentu donijeli dašak Praga te da će im ova večera ostati u posebno lijepom sjećanju“, rekla je Filipa Sorko, organizatorica tajne večere.

Staropramen već dugi niz godina podupire hrvatsku gastro scenu, jer su dobra hrana i vrhunsko pivo uvijek dobra kombinacija. Zadovoljstvo nam je što smo našim gostima na večeri omogućili da dožive jedno potpuno novo iskustvo te da su se uživajući u u ovoj posebnoj večeri uvjerili da je Staropramen zaista posebno pivo“, rekla je Lorna Batičić iz Zagrebačke pivovare.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene