Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavanje brakova

Svećenik u crkvi: Seksajte se, provest ćemo seksperiment!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik u Cincinnatiju započeo je kampanju koja se temelji na nečemu što može spasiti brak: više seksa.

Pastor Mike Scruggs svojim će župljanima držati propovijed o vrijednostima seksa. Za svećeničke redove kontroverzna tema, bit će dio misnog obreda s kojim će svećenik započeti u petak, javlja ABC9.

Pročitajte i ovo Nadbiskup Đuro Hranić Misa na Cvjetnicu Hranićeva propovijed nakon javne isprike: "Isusova ljubav je veća od svakoga našega grijeha" Slika nije dostupna Nije mu bilo spasa Svećenik oponašao 40-dnevni post Isusa Krista pa preminuo

'Već desetljećima crkva je zanemarivala s propovjedaonice govoriti o seksu, ljubavi i vezama', rekao je Scruggs u priopćenju za medije. 'Rezultat toga je da se nevjenčani samci više seksaju nego osobe u braku i brakovi zbog toga pate', smatra pastor.

>> Sedam najluđih stvari koje su muškarci ikad napravili zbog seksa!

Intimni odnosi mogu biti 'ljepilo' koje održava brak, a bez njega je razvod mnogo vjerojatniji. Stoga će pastor započeti s mjesec dana propovijedati o razvijanju odnosa kroz spolne odnose. To će također pomoći nevjenčanim parovima da bolje rasuđuju, odnosno donose odluke o tome s kim će započeti seksualnu vezu.

Serija propovjedi počet će s deset pravila za izlaske i bit će namijenjena nevjenčanim parovima. pastor će tijekom travnja župljane upućivati o tme što smiju, a što ne smiju raditi u spavaćoj sobi, a najavio je i provođenje 'seksperimenta' kojim će pozvati parove da se seksaju sedam dana u tjednu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene