Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhunska blamaža

FOTO Student zapeo u vagini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student iz SAD-a koji je preko razmjene stigao u njemački Tubingen bio je uvjeren kako otkrio veličanstveni spomenik u tom gradu. I ušao je kroz njegov otvor...

Student iz SAD-a koji je preko razmjene stigao u njemački Tubingen bio je uvjeren kako otkrio veličanstveni spomenik u tom gradu. I ušao je kroz njegov otvor kako bi ga valjda proučio i iznutra. 

Pročitajte i ovo Vandalizirani spomenik Miljenku Smoji - 19 sramotan čin na matejuški Spomenik Miljenku Smoji opet na meti huligana! "Ovo je urin, redikule" Screenshot YouTube Najstariji student na svijetu Pravo, turizam, arheologija... Ima 91 godinu i 15 diploma! Najavio da prestaje studirati i otkrio čime će se baviti

Pet kola hitne pomoći i 22 vatrogasca morali su ga izvlačiti van, piše Metro. No, to nije bilo sve. Nakon što je fotografija izvlačenja objavljena na društvenoj mreži Imgur, muškarac kojeg su jedva izvukli iz umjetničke instalacije stvarno se osramotio.

 FOTO Pogledajte kako izgleda SENZACIONALNI paviljon koji vodi do Stonehengea

Naime, riječ je o skulupturi peruanskog umjetnika Fernanda de la Jare koja se u Tubingenu nalazi 13 godina. Ništa tu ne bi bilo smiješno da ne nosi ime Pi-Chacan, što na jeziku peruanskih Indijanaca znači 'vođenje ljubavi'. Nesretni je student tek nakon što su ga iz nje izvukli vatrogasci shvatio da je, u stvari, riječ o – vagini. 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene