Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nagradu dobio otkaz

Stavio suprugu na popis terorista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carinski dužnosnik iz ureda za imigraciju u Velikoj Britaniji, odlučio je da mu je dosta njegove supruge i stavio je na popis terorista.

List Daily Mirror ne otkriva identitet dužnosnika, no piše kako je on ime supruge stavio na popis osoba kojima je zabranjen let u Veliku Britaniju, nakon što je ona odletjela u Pakistan, u posjet obitelji.

Pročitajte i ovo Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura" Dan s mobilnim jedinicima - 4 Koriste brojne vještine Jedan dan s Carinskom upravom: Ovako otkrivaju krijumčare koji skrivaju drogu, duhan i migrante

Kad je nesretna žena pošla rezervirati let nazad za Britaniju, na aerodromu u Pakistanu joj je samo rečeno kako ga ne može rezervirati. Nikakvo objašnjenje nije dobila. Nazvala je supruga, a on joj je rekao kako će se 'raspitati' o svemu, no njegovo raspitivanje potrajalo je pune tri godine. On je kroz to vrijeme, proveo 'trenutke svojeg života', naovodi Daily Mirror.

Ono na što podli dužnosnik nije računao, jest da je iskopao jamu sam pod sobom. Tražio je promaknuće, a kad su njegovi šefovi shvatili da mu je supruga na popisu terorista, upitali su ga za objašnjenje. On nije, naravno, imao izbora, nego priznati što je napravio. Za nagradu je dobio otkaz. List ne piše što se dogodilo kad je supruga napokon došla kući.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene