Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimajući reality show u kanadskoj divljini, snimateljska ekipa naišla je na mladunče losa kojem je jedna noga ostala zapetljana u bodljikavoj žici.


Uplašena životinja nemirno je reagirala kad se snimateljska ekipa približila, no rendžer koji je bio s njima odlučio je pomoći mladom losu. No, prije nego li se u potpunosti približio životinji, rendžer je iz puške ispalio hitac u zrak, kako bi potjerao eventualne druge životinje u blizini, koje bi mogle predstavljati opasnost, ili za njega, ili za snimateljsku ekipu.

Vezani članci Kanada: Pronađeni ostaci 215 domorodačke djece - 2 Stravično otkriće u bivšoj školi: Pronađeni ostaci 215 zlostavljane djece, zvjerski mučeno njih 150.000 Cjepivo AstraZenece Kanada donijela odluku o cjepivu AstraZenece: Neće obustaviti upotrebu, ali preispituju jedan savjet

>> Pogledajte snimku spašavanja medvjedice iz bunara u Gorskom kotaru!

Nakon ispaljenog hica rendžer se približio zarobljenoj životinji te prerezao bodljikavu žicu i oslobodio je. Mladunče losa prvo je stajalo mirno neko vrijeme, kao da zahvaljuje na slobodi, a onda je polako, ali sigurno krenulo put šume, još uvijek pomalo šepajući i u potrazi za majkom. Pogledajte snimku tog dirljivog spašavanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook