Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan kraj priče

Pogledajte snimku spašavanja medvjedice iz bunara u Gorskom kotaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciju nam se javila jedna naša čitateljica s prekrasnom pričom koju nemamo priliku čuti svaki dan.

Naša čitateljica Dajana Radoš piše nam kako je jučer imala priliku vidjeti i spasiti medvjedicu koja je tražeći vodu upala u bunar u šumi na Gornjem Jelenju.

Pročitajte i ovo Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći

'Uz samu cestu parkirala sam auto i krenula u šetnju s dečkom i psom. Najednom sam začula glasanje neke životinje... Budući da me zanimalo što se to čuje prišla sam bliže zvuku koji je postajao sve glasniji. U bunaru nedaleko od ceste plivala je uplašena i ljuta medvjedica', napisala je Dajana.

>> Nevjerojatno: Lisica i divlja svinja pomogle klokanima u bijegu iz ZOO-a

'Da je to medvjedica, a ne medvjed postalo mi je jasno kada je mali medvjedić koji je bio u blizini svoje mame pojurio u šumu. Istog trena nazvala sam tatu koji je obavijestio lovca iz susjedstva (lovačko društvo 'Jelen' iz Čavli). Mi smo ih uzbuđeno čekali da spase medvjedicu. Za oko pola sata stigli su s tatinim kamionom i ljestvama. Medvjedici je trebalo 4 minute da se izvuče po ljestvama i pobjegne u šumu', prepričala nam je Dajana akciju spašavanja uplašene medvjedice.

Iskreno se nadamo da je medvjedica u šumi pronašla svoje mladunče, a njezinim spašavateljima svaka čast što su se odvažili na ovako hrabar i prekrasan čin!

Ova priča nam je stigla na naš mail moj.report@novatv.hr na koji i vi možete slati fotografije i snimke sličnih događaja koji su vas se dojmili.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene