Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Smoothie – za zdrav i aktivan dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate li da voćni smoothieji na bazi mlijeka ili jogurta osiguravaju organizmu bjelančevine, kalcij, vitamine te hidrataciju potrebnu za zdrav početak dana?

Prvi obrok u danu treba sadržavati dovoljno hranjivih sastojaka koji daju energiju i pružaju osjećaj sitosti. S mliječno-voćnom kombinacijom, smoothieji ispunjavaju sve kriterije zdravog doručka, ali i kvalitetnog međuobroka tijekom cijelog dana. Osim što su izvor vrijednih nutrijenata, smoothieji su prije svega ukusni spoj voća i mliječne baze koja daje idealnu gustoću.

Pročitajte i ovo PR Novi “stari” Dukatov logo Novi “stari” Dukatov logo totalni je hit i kod nas je prizvao najljepša sjećanja PR VOLIM MLIJEKO! Dječji crteži kravica na novim pakiranjima trajnog mlijeka

Zbog nedostatka vremena, svakodnevni izazov onih koji brinu o pravilnoj prehrani su izbor i kupnja zdravih namirnica te priprema jela. Istovremeno, koliko god se trudili živjeti zdravo, tijekom dana je ponekad teško odoljeti nekim nezdravim iskušenjima. Međutim, imate li spreman zdrav međuobrok, uspjet ćete u svom cilju.

Uzmemo li u obzir činjenicu da su mlijeko i mliječni proizvodi najbolji izvor kalcija iz hrane, a njihova svakodnevna konzumacija preporuka vodećih liječnika i nutricionista, možemo zaključiti kako su, uz hranjivost i osvježenje, mliječni smoothieji odličan izbor za sve koji vode računa o zdravlju. A dobra vijest je – zdravi smoothie više ne trebate pripremati kod kuće!

b.Aktiv LGG smoothie, prvi mliječni smoothie na hrvatskom tržištu ima oboje: ukusne komadiće voća i najpoznatiji funkcionalni jogurt. b.Aktiv LGG smoothie sadrži i mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E. Osvježavajući i nutritivno vrijedan napitak pronaći ćete u dvije primamljive kombinacije: jabuka, naranča i banana te jagoda i ananas.

Nemojte zaboraviti ni na fizičku aktivnost, pri čemu je hranjivi b.Aktiv LGG smoothie pravi izbor za hidrataciju organizma i osvježenje nakon bavljenja sportom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene