Dugogodišnje prijateljstvo Volkswagena i Severine preraslo je u ozbiljnu vezu: Severina izgovorila sudbonosno "Uzimam!"


Severina je konačno izrekla sudbonosno 'Uzimam!'. Prije nego što to učini u stvarnom životu, naša najpopularnija pjevačica odlučila je izreći sudbonosne riječi pred kamerama prilikom snimanja nove televizijske reklame za Volkswagen Golf. Riječ je o novoj marketinškoj kampanji za najpopularnije vozilo u Hrvatskoj, koja se ovih dana snimala u Volkswagenovom salonu u Varaždinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte ove brojke i dva puta razmislite želite li voziti 200 km/h! Slika nije dostupna Zašto će Volkswagenov kombi živjeti vječno?

Televizijski spot, koji producira i režira Zoran Pezo iz produkcijske kuće Plavi film, dirljiva je priča u kojoj Severina zahvaljuje svojim prijateljima, djelatnicima Volkswagenovog salona, na pomoći koju su joj pružili u donošenju najvažnije životne odluke - odabira partnera. Naravno, onog automobilskog - riječ je o sedmoj generaciji legendarnog Golfa, čijim čarima ni Severina nije mogla odoljeti.

Pojavljivanje Severine u novom spotu za Golf nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje između Volkswagena i naše glazbene umjetnice, koja je još od 1999. godine vjerni brand ambasador Volkswagena, najpopularnije automobilske marke u Hrvatskoj i neprikosnovenog tržišnog lidera u zadnje četiri godine.

Popularna pjevačica sudjelovala je i u kampanji lansiranja novog Golfa, koja je ostala zapamćena po Severininoj provokativnoj šetnji Dubrovnikom.

"Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo nastavljeni su na obostrano zadovoljstvo pa ćemo i u budućnosti Volkswagen i ja biti jedno uz drugo. Veseli me što će novi Golf i dalje biti moj vjerni suputnik na putovanjima i turnejama", izjavila je Severina na snimanju u Varaždinu.

"Ovo je svakako kruna dosadašnje suradnje Volkswagena i Severine, no istovremeno i obilježavanje tek prvih 15 godina prijateljstva - iznimno se veselimo svakom novom projektu sa Severinom" rekla nam je Dijana Đerđ, voditeljica marketinga i PR-a Volkswagena.

http://www.volkswagen.hr/

.