Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISKORISTITE PRILIKU

Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci!

Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci!
Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci! Foto: PR
Došlo je vrijeme da napravite vidljive promjene! Još danas na CrnoJaje.hr ugrabite svoj FIGURELLA PUSH UP program uz fantastične popuste do čak 80% POPUSTA!

Jedna od najtraženijih ponuda kojom ćete oblikovati tijelo, vratiti tonus i učvrstiti kožu te efektivno gubiti kilograme napokon je U PRODAJI! Ove godine Figurella slavi 25. godina uspješnog poslovanja te ekskluzivno i samo jednom godišnje na CrnoJaje.hr donosi START PAKET od 35 tretmana za samo 1950 kn i PREMIUM PAKET od 50 tretmana za samo 3499 kn!

Figurellini centri u Zagrebu, Rijeci i Zadru pozitivno su promjenili živote brojnih zadovoljnih korisnica. Postanite i Vi jedna od njih! Programi su individualnog pristupa i prilagođeni ženama u svakoj životnoj dobi kako bi postigle željeni cilj uz minimalno truda i za maksimalan učinak.PUSH UP program sastoji se od 5 koraka: ciljana fizička aktivnost, termoaktivni fiziološki ambijent, terapija aktivnim kisikom, pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani!

Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci! (Foto: PR)

Više detalja pogledajte na CrnoJaje.hr! Uz CrnoJaje.hr#ŽivotIdeDalje, a Vi budite spremne zablistati baš svaki dan i u svakoj prigodi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene