Kateri i Jay Swchwandt iz Rockforda prošli su tjedan dobili 12. dijete. Od njih 12, svi su dječaci!


'Nismo znali što će biti prije nego se rodio. Nikad ne znamo. Uvijek bude dečko, ali uvijek je iznenađenje', govori nasmiješena Kateri, majka 12 dječaka.

Vezani članci Duga na prozoru - 1 Dugom protiv korone: Mališani crtežima na prozorima vraćaju optimizam prolaznicima - "Nacrtali smo dugu na prozoru da ovaj virus što brže prođe" Odgajanje sinova (Foto: thechive.com) Mit kaže da je lakše podizati sinove, no oni su odlučili raskrinkati tu laž

Tucker Ray Schwandt, rođen je 4. kolovoza i najmlađi je član obitelji u kojoj najstariji sin ima 21 godinu. Njegovih 11 starije braće potrčalo je u majčinu sobu bolnice 'St. Mary' kako bi upoznali najmlađeg brata.

'Nisam niti sanjao da ću ovdje sjediti s 12. djetetom', kaže otac Jay Scwandt. Ponosni roditelji govore kako su se nadali djevojčici, ali ovaj put, kao i prethodnih 11 puta, bio je dječak.

'Sigurna sam da bi bilo zabavno imati djevojčicu, ali već znamo u što se upuštamo. Ponekad imam osjećaj kao da živim u muškoj svlačionici', kaže Kateri.

Sada zaista imaju dovoljno sinova kako bi osnovali nogometni klub.

>>Prvo spasio psa, a tek onda svoju ženu!


Najstariji sin, Ty, govori kako ima puno prednosti biti dio ovako velike obitelji. 'Znam kako organizirati vrijeme i raspored i osigurati da sva djeca budu gdje trebaju biti te da budu pokupljena ako mama ponekad zaboravi', kaže Ty.

Začudo, tata Jay kaže kako se ne protivi tome da ima još djece. Kaže kako će 13 možda biti sretan broj koji će im donjeti curicu u obitelj, prenosi 'Yahoo! News'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook