Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svatko ima svoje prioritete

Prvo spasio psa, a tek onda svoju ženu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada čujete priču o tome kako je čovjek spasio svog psa iz broda koji tone vjerojatno ćete se diviti njegovom herojskom pothvatu. Ipak ova će priča možda na kraju ostaviti malo drugačiji dojam. Muškarac je neime odlučio prvo spasiti psa, a tek onda ženu.

Na putovanju jahtom iz Londona prema Madagaskaru, Graham Anley, njegova žena Cheryl i njihov 9-godišnji terijer Rosie jahtom su udarili u greben, a brod je počeo tonuti.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

Zapovjednik Međunarodnog instituta za pomorsko spašavanje, Geoff McGregor kaže kako su svo troje nosili na sebi prsluke za spašavanje. Pas je na sebi imao sašiven prsluk s pričvršćenom lampicom.

'Kada se dogodio incident, Graham je učinio sve što je mogao kako bi pozvao nekoga u pomoć, ali ipak su bili prisiljeni napustiti brod', objašnjava McGregor u jednom intervjuu.

'Prvo je oprezno otplivao sa Rosie do obale, a potom se vratio po ženu čija je sigurnost ovisila o opremi za upravljanje za koju se pridržavala', dodaje McGregor.

>>Dobio dozvolu za nošenje sita na osobnoj iskaznici!

Par i njihov pas uspjeli su se izvući bez ozljeda.

Ipak, valja istaknuti da je žena vjerojatno bila u malo sigurnijoj poziciji nego pas, ali na vama je da procijente jesu li Grahamovi prioretiti bili dobro posloženi, piše Yahoo! News.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene