Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Renata Sopek te Slavonci Ivan Antunović i Luka Šuker pozivaju na trening Aktivne Hrvatske u Osijeku

PR
PR PR
Aktualno Galerija Dominik Špoljarić - Aktivna Hrvatska Dominik Špoljarić - Aktivna Hrvatska Foto: PR Renata Sopek - Aktivna Hrvatska Renata Sopek - Aktivna Hrvatska Foto: PR Ivan Antunović - Aktivna Hrvatska Ivan Antunović - Aktivna Hrvatska Foto: PR Luka Šuker - Aktivna Hrvatska Luka Šuker - Aktivna Hrvatska Foto: PR +1 Lukrecija Dragić - Aktivna Hrvatska Galerija 1/6 >>
Vodeći hrvatski sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska dolazi u Osijek.

Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

"Pozivam sve Osječane da nam se pridruže u ovom prazniku sporta. Pripremili smo trening koji će Vam dugo ostati u sjećanju, a mogu se pridružiti svi. Potrebno Vam je samo malo dobro volje!", izjavio je Ivan Antunović.

Za trening u Osijeku vježbači se mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr, broj mjesta je ograničen. Trening se održava u suradnji s Gradom Osijekom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Projekt Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvima Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport već osam godina. Više od 35 tisuća građana je aktivirano, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Nakon Osijeka, projekt se nastavlja u Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene