Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U dvosobnoj kući širokoj svega 1,7 metara nema mnogo prostora, ali vlasnik ju je odlučio prodati za više od pola milijuna funti.


Kuća u vlasništvu Shepherd's Busha, smještena u zapadnom dijelu Londona odnedavno je na tržištu nekretnina, a cijena joj je 549.950 funti. Opisana kao najmršavija kuća u Britaniji, prema procjenama agenata za prodaju nekretnina ima dobre šanse biti prodana najkasnije u siječnju. Uski dom proteže se na pet razina: razemlje, prizemlje, prvi, drugi i treći kat. Prostor je to na kojem je raspoloživo 305 kvadratnih metara prostora, piše Daily Mail.

Vezani članci Prikupljanje potpisa za referendum (Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL) ''Slažemo se da sakralni prostor nije pogodno mjesto za skupljanje potpisa za referendum'' Slika nije dostupna Kad hrana stigne, nastanu problemi: Humanitarna udruga bez odgovarajućeg prostora

Simon Beatson, agent koji prodaje ovu neobičnu nekretninu, rekao je kako očekuje da će za kuću biti velik interes i da će je prodati po dobroj cijeni. 'Nikada nisam vidio ovakvu kući, zaista je mršava, ali to je samo dio njezina šarma', rekao je Beatson. Očekuje da će kuću kupiti samac ili vjenčani par bez djece, jer kako kaže, skromni dom zbog skučenosti nije pogodan za obitelj.