Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji prijatelji

Prekrasno prijateljstvo: Slijepi zlatni retriver ima svog psa vodiča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča o prijateljstvu između zlatnog retrivera Tannera i labradora Blaira zaista je nevjerojatna.

Tanner je slijepi zlatni retriver koji boluje od epilepsije, zbog čega se susretao s mnogim problemima u svom životu. No stvari su sada drugačije jer je Tanner dobio svog osobnog psa vodiča. Blair je jednogodišnji labrador i odnedavno za uzicu vodi slijepog Tannera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

'Nevjerojatno je vidjeti ih zajedno', kaže Karen Miller iz Bolnice za životinje u Woodlandu. Tanner je rođen slijep i imao je dom do prije 2 godine kada mu je vlasnik preminuo. Tada su ga počeli prebacivati iz jedne udomiteljske obitelji u drugu. U prosincu prošle godine smješten je u bolnicu u Woodlandu kako bi bio pod nadzorom u slučaju epileptičnih napada.

>> Neodoljivo: Pogledajte kako se ovaj pas bori sa strahom od vožnje

Blair je bio lutalica, a u bolnicu je dospio nakon što ga je netko nastrijelio. Čim su se Blair i Tanner počeli družiti, osoblje bolnice je zamijetilo promjene. Blair je shvatio da je Tanner slijep te mu je počeo pomagati u igri. Od tada Tannerovi su epileptični napadi postali sve rjeđi, a Blair je postao sve društveniji.

Zaposlenici bolnice kažu kako prvi put vide ovakvu vezu između dva psa, te se nadaju da će ih netko posvojiti u paru jer bi bila prava šteta da ih se razdvoji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene