Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav preko interneta

Predstavljen uređaj za ljubljenje preko interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laboratorij Kajimoto sa sveučilišta u Tokiju predstavio je prototip prvog svjetskog uređaja za ljubljene na daljinu.

Pročitajte i ovo Domagoj Hajduković ZA DNEVNIK NOVE TV Hajduković nakon fotografije koja je podigla prašinu: "Pomalo je paradoksalno u 21. stoljeću morati se boriti za prava građana da nekoga vole" Slika nije dostupna STRAVA U TOKIJU VIDEO Nožem napao i ozlijedio više ljudi u vlaku pa zapalio vatru: Putnici u panici bježali kroz prozore

Iako sama ideja zvuči pomalo čudno, tvori uređaja uvjereni su kako postoji tržište za ovu tehnologiju. Uređaj je koncipiran na prenošenju osjećaja pomicanja jezika jednog partnera, preo uređaja, do usta drugog partnera i obratno. Uređaj koristi program koji pohranjuje pokrete jezika i šalje informacije do drugog uređaja.

Tvorci kažu kako je ideja vodilja iza ovog projekta bila pomoć parovima koji su udaljeni tisućama kilometara. Koristeći ovaj, pomalo čudni uređaj, smatraju tvorci, moguće je prenijeti delikatne osjećaje i podražaje koje ljubljene izaziva kod ljudi. Uređaj će imati i opciju 'snimanja poljupca' kako bi se poljubac mogao pohraniti i 'puštati' poljubac kasnije.

Iako zasada uređaj djeluje poprilično kruto i nedorađeno tvorci su najavili kako rade na detaljima koji će pomoći što vjernije prenijeti informacije i osjećaj vezane uz proces poljupca. 'Elementi poljupca uključuju osjećaj okusa, način disanja i vlažnost jezika. Ako uspijemo rekreirati sve te elemente možemo dobiti jako zanimljiv proizvod', izjavio je Nobuhiro Takahashi, jedan od tvoraca uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene