Kad bi netko opisivao najgoru noćnu moru s hranom, zasigurno ne bi bila daleko od onog što su dva zaposlenika Subwaya u SAD-u.


Dvojica krajnje neprofesionalnih, bezobraznih i bezobzirnih mladića, odlučili su svoje frustracije i dosadu liječiti na gladnim posjetiteljima Subwaya u Ohiju u SAD-u te su izazvali skandal. Popularne sendviče preradili su na svoj način, dodajući zamrznutu mokraću i trljajući svoje genitalije po pecivu.

Vezani članci Kenijska policija, ilustracija (Foto: AFP) Susjede probudio vrisak: Išao na WC i shvatio da mu je netko nakon noći pijančevanja odrezao - genitalije! Sendvič/ilustracija (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL) Gost podivljao pa u restoranu pucao i ubio konobara jer je predugo čekao sendvič

>> U sendvičima na letu putnici pronašli igle, jedan ozlijeđen

Da stvar bude gora, svoje umotvorine objavili su na Instagramu, što su otkrili korisnici te se dali u potragu za dvojcem. Upornost im se isplatila te su otkrili kako se radi o Cameronu Boggsu i Ianu Jettu pa je isti dobio promptni otkaz, a Subway se priopćenjem ogradio od njihovih bezobzirnih gluposti, koje su nazvali 'izoliranim postupcima neodgovornih pojedinaca'.

Ako ste odlučili 'kockati' se nakon što ste pročitali naslov teksta, bili ste upozoreni...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook