Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U četiri aviona

U sendvičima na letu putnici pronašli igle, jedan ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FBI je pokrenuo istragu o pronalasku šivaćih igala u četiri sendviča na četiri različita leta iz Amsterdama u SAD.

Ovi su predmeti pronađeni u hrani u avionima dok su u nedjelju bili na ruti iz aerodroma Schiphol u Nizozemskoj i letjeli su u Minneapolis u SAD-u, te na dva leta za Atlantu, priopćila je Deltina glasnogovornica Kristin Baur, objavio je CNN.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Dvije igle pronašli su putnici, a nakon toga osoblje svih Deltinih letova dobilo je obavijest da prestanu s posluživanjem sendviča.

Kasnije su pronađene još dvije igle. Jedan je putnik na letu za MInneapolis iglom ozlijeđen, ali je odbio liječničku pomoć, rekla je Blur.

Federalni agenti su počeli kriminalnu istragu, priopćili su iz FBI-a. Iz tvrtke koja dostavlja sendviče Delti kažu da su ih preuzeli u Amsterdamu od svog dobavljača. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene