Obavijesti Video Pretražite Navigacija

POŠALJITE GRATIS BOČICU NARE DRAGOJ OSOBI!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nara vas nagrađuje za svoj 50. rođendan

Legendarno piće Nara danas slavi 50. rođendan. Nara se bez prekida proizvodi još od 1967. godine, a grupa Radenska, ponosni vlasnik Nare, odlučila je uz pomoć kreativne agencije Sonda udahnuti novi život i vratiti zasluženi sjaj jednom od najdugovječnijih domaćih brendova na tržištu.

Za proslavu svoje prve velike obljetnice redizajnirano je pakiranje i predstavljena vrlo simpatična kreativna kampanja koja poziva korisnike da podijele svoje lijepe trenutke iz prošlosti te ukoliko žele, pošalju dragoj osobi s kojom su ih dijelili BESPLATNU BOČICU NARE, uz personaliziranu poruku i fotografiju.

Kampanja naziva NARASLI UZ NARU, oživljava popularnu maskotu djevojčice koju je davno ilustrirao Milan Blažeković, te prepoznatljivu melodiju, autorski rad Arsena Dedića koji je za ovu priliku osuvremenjen odsvirao njegov sin Matija, a stihove je otpjevala unuka Lu Dedić.

Ukoliko i Vi želite dobiti priliku da obradujete prijatelja iz djetinjstva Narom i zajedničkom fotografijom, posjetite www.naravnonara.hr

Požurite jer je broj bočica ograničen!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene