Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrlo rijetko otkriće

Pogledajte kako morski pas proždire gigantsku lignju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski ribič i kolumnist Al McGlashan prošli je petak zamijetio lešinu gigantske lignje kako pluta ispred obale australske države Novi južni Wales. No, uslijedilo je još veće iznenađenje.

Gigantska lignja jedno je od najneuhvatljivijih stvorenja u ceanu. Neouobičajeno i vrlo rijetko otkriće jest već i sama lešina lignje, no ono što je uslijedilo dodatno je iznenadilo kolumnista Daily Telegrapha i njegovu posadu. 

Pročitajte i ovo Velika bijela psina Južna Australija Stravičan napad morskog psa, tijelo 55-godišnjaka još traže: "Psina je imala četiri metra" Tatyana Koltunyuk Čeka ju dugotrajan oporavak FOTO/VIDEO Stravičan napad morskog psa: Ženi odgrizao veliki dio lijeve noge, pet je puta operirana u tjedan dana

>> Upoznajte morskog psa koji je postao - vegan!

Sudeći po boji mrtva lignja je bila još potpuno svježa. Takve su lignje kada ih se pronađe već često trule i gotovo bijele boje, a nerijetko im nedostaju i krakovi. McGlashen pretpostavlja da je izgubila bitku s kitom ulješurom, jedinim poznatim predatorom ovih masivnih beskralježnjaka.

Još veće iznenađenje je bilo da je lešinu trgao i komade gutao plavi morski pas. McGlashen je sve snimio mobitelom a snimku je u posljednja tri dana pogledalo gotovo 5 milijuna ljudi. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene