Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvar se zakomplicirala

Platio račun od 37 kuna, pa ostavio napojnicu od 535 TISUĆA kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 35-godišnji Kanađanin ostavio je u nedjelju navečer napojnicu od 99.000 dolara (oko 535.000 kuna) za običan sendvič a potom je uhićen pošto je njegova kreditna kartica odbila tako veliku transakciju.

Policija u Barrieju objavila je da je nešto prije ponoći pozvana u bar u središte mjesta, stotinjak kilometara sjeverno od Toronta, zbog "pijanca koji ima poteškoća s podmirivanjem računa".

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Slika nije dostupna zaposlenici pobjegli na krov Lokalni mediji javljaju da je talačka kriza u Montrealu lažna uzbuna, policija evakuirala zgradu

Nakon što je naručio sendvič od sedam dolara, "ostavio je konobarici napojnicu od 98.932 dolara", navela je policija. S obzirom da se račun podmirivao kreditnom karticom, ista je smjesta odbijena. "Na nesreću konobarice, na kraju nije dobila nikakvu napojnicu", objavile su snage reda.

Čuda se događaju, a ovo je i dokaz - Konobarica dobila napojnicu od skoro 6 tisuća kuna!

Muškarac je noć proveo u ćeliji za otrežnjavanje lokalne policije koja je podnijela optužnicu protiv njega kad je ustanovila da je pod sudskom odlukom o zabrani konzumiranja alkohola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene