Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pijani 35-godišnji Kanađanin ostavio je u nedjelju navečer napojnicu od 99.000 dolara (oko 535.000 kuna) za običan sendvič a potom je uhićen pošto je njegova kreditna kartica odbila tako veliku transakciju.


Policija u Barrieju objavila je da je nešto prije ponoći pozvana u bar u središte mjesta, stotinjak kilometara sjeverno od Toronta, zbog "pijanca koji ima poteškoća s podmirivanjem računa".

Vezani članci Papa Franjo Papa shrvan stravičnim otkrićem masovne dječje grobnice, izravna isprika ipak izostala Niagarini slapovi u bojama Hrvatske zastave - 4 Niagarini slapovi obasjani bojama hrvatske zastave, premijer Ontarija uputio Hrvatima čestitku

Nakon što je naručio sendvič od sedam dolara, "ostavio je konobarici napojnicu od 98.932 dolara", navela je policija. S obzirom da se račun podmirivao kreditnom karticom, ista je smjesta odbijena. "Na nesreću konobarice, na kraju nije dobila nikakvu napojnicu", objavile su snage reda.

Čuda se događaju, a ovo je i dokaz - Konobarica dobila napojnicu od skoro 6 tisuća kuna!

Muškarac je noć proveo u ćeliji za otrežnjavanje lokalne policije koja je podnijela optužnicu protiv njega kad je ustanovila da je pod sudskom odlukom o zabrani konzumiranja alkohola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook