Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobra karma'

Čuda se događaju, a ovo je i dokaz - Konobarica dobila napojnicu od skoro 6 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posebno velika napojnica došla je u najbolje moguće vrijeme za konobaricu u američkoj saveznoj državi North Carolina.

Troškovi liječenja gomilali su se u ladicama Chrisi Kemp nakon što se njezina kćer razboljela. Plaća konobarice jedva je pokrivala osnovne životne troškove pa je valjalo dobro razmisliti kako će platiti liječnike.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

Prije nego je došla na posao, slomila se i plakala, ali ta je večer prije nekoliko dana promijenila je njezin život, donosi ABC News.

Jedan gost koji je želio ostati anoniman, podmirio je svoj račun od 14 dolara (oko 82 kune, dodajući tome još i napojnicu od 1.000 dolara (5.900 kuna).

VIDEO Napojnica koju će pamtiti cijeli život...

'Ostala sam malo iznenađena. Pozvala sam vlasnika kafića. Nisam znala što da radim', rekla je Chrisi.

I ona i vlasnik provjerili su kod gosta je li siguran da želi ostaviti toliku napojnicu, a on je dogovorio da ostavlja novac s dobrom karmom za koju misli da je potrebna Kemp.

'Bili smo uzbuđeni zbog nje. Očito je da je bilo malo nepovjerenja da čovjek ostavlja zaista toliku napojnicu, ali smo sretni što se to uistinu dogodilo', rekao je vlasnik bara Chris Ortlepp.

On dodaje da je taj gost prvi put tada bio u kafiću, koji se otvorio tek prije tri mjeseca.

'Još uvijek sam bez riječi. Još uvijek ne mogu vjerovati. Zahvalna sam za to jer sam zaista trebala novac', rekla je Chris. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene