Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Platforma je popustila pod jakim naletima vjetra, a perači su ostali visjeti na visini od gotovo 150 metara.


Perači prozora na najvišoj zgradi u Austriji imali su nemalu sreću kada se otkačila platforma na kojoj su stajali s vanjske strane nebodera, a oni su ostali visjeti pod kutom od gotovo 90 stupnjeva doslovce se boreći za život.

Dvojica radnika prali su prozore na 48. katu DC Towera u Beču koji ima 60 katova, objavo je Independent. U jednom trenutku, dio platforme je popustio te se nagnula pod prijetnjom da će pasti, a perači prozora ostali su visjeti tako na visini od 144 metara.

Vezani članci Wall street Među top-menadžerima četiri puta više psihopata nego među običnim pukom Štrajkaši prosvjeduju (Foto: Dnevnik.hr) Nastavljen prosvjed u Đuri Đakoviću, podržali ih i prosvjetari iz okolnih škola: "Nećemo razgovor, hoćemo rješenja"!Prolaznici na ulici uočili su što se događa te je vrlo brzo u akciju spašavanja perača prozora krenulo 30-ak vatrogasaca.

Crkva Letećih Špageti Čudovišta ne može postati službena vjera


Platforma je popustila zbog jakih naleta vjetra te su je najprije osigurali od daljnjeg padanja dodatnim kablovima, a onda su dvojica radnika spašena kroz ventilacijski otvor.

Nisu bili ozlijeđeni, no jedan je zbog pretrpljenog šoka morao potražiti liječničku pomoć.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook