Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Astrološka putovanja'

Ovo su idealna putovanja obzirom na vaš horoskopski znak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idealna putovanja po mjeri svakog horoskopskog znaka...

Za sve zaljubljenike u putovanja, Huffington post osmislio je idealne destinacije obzirom na horoskopski znak. Složeni svijet astrologije autori su tako pokušali pojednostaviti povezujući ideje za putovanja temeljene na osnovnim karakteristikama svakog znaka. Evo koje savjete donose.

Pročitajte i ovo Ilustracija Njegovi savjeti Amerikanac došao živjeti u Hrvatsku i zarađuje 4500 dolara mjesečno: Volio bih da sam ovo prije znao Željeznički tunel ispod La Mancha Prekinut željeznički promet Zbog iznenadnog štrajka ugroženi planovi milijunima putnika: "Preporučujemo odgodu putovanja"

Vodenjaci su poznati kao mislioci čiji interesi variraju, pa bi idealno mjesto za njihova razmišljanja o raznim životnim pitanjima bio Island u vrijeme polarne svjetlosti, prizor koji će im pomoći u traženju toliko očekivanih odgovora. Ribe su jednostavne i velikodušne osobe, koje sreću nalaze u dijeljenju s drugima. Stoga se njima preporuča proljetno putovanje u Ganu kao bijeg od svakodnevice i odmor uz pomaganje drugima. Ovnovi su energični i ambiciozni, stoga bi izležavanje na plaži trebali zamijeniti aktivnim odmorom, kao što je primjerice avantura u Peruu i penjanje na Machu Picchu.

Gorka istina iza slatke čokolade...

Bikovi su pak poznati kao tvrdoglavi, što ne mora biti loša stvar, već prilika za putovanje s jasnim ciljem. Jedan cilj tako može biti naučiti skijati, pa su brda Colorada idealan predio za skijaške početnike. Blizanci su poznati po prilagođavanju i na dobro i na loše, a najbolje funkcioniraju upravo u sasvim suprotnim sredinama, pa je Hong Kong idealno mjesto za istraživanje svih mogućih različitosti koje nudi.

Zbog svoje osjetljivosti i sentimentalnosti, idealna destinacija rakova jest mjesto s kojima su duboko povezani, poput grada koji u njima budi emocije ili rodnog mjesta. Lavovi imaju snažnu osobnost i znaju što im odgovara, a spektakularnost na putovanju mogli bi pronaći u putovanju u jedno od mnogih Disneyevih odmarališta diljem svijeta.

U tijelu starice (84) pronašli fetus star 44 godine

Djevice su poznate po svojoj usredotočenosti i pomnom planiranju, pa gužva velikih svjetskih destinacija za njih nije najbolji izbor. Umjesto recimo Pariza ili Rima, destinacija po njihovoj mjeri je recimo Bordeaux. Vage su idealno društvo i otvoreni domaćini kao stvoreni za druženje. Njihove organizacijske sposobnosti čini ih pravi suputnikom za primjerice, putovanje ruksacima u jugoistočnu Aziju.

Škorpioni su poznati po svojoj znatiželji i samostalnosti, pa bi prava avantura za njih bilo kružno putovanje po Europi. Ne smeta im kad putuju sami na svoju ruku. Strijelci su rođeni avanturisti i sinonim za putnike. Sljedeća pustolovina njima je samo jedna od mnogih, a jedino što je bitno jest da određenu destinaciju još nisu posjetili. Ako ste rođeni u znaku jarca, onda sigurno volite izazov. Njima je najbitnije da ih putovanje testira na najekstremnije načine, svejedno hoće li to biti kampiranje ili gradska vreva svjetskih metropola.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene