Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Hitac od 101,46 metara

OVAJ momak je svjetski rekorder u bacanju mobitela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Finac Ere Karjalainen osigurao je svojoj zemlji prvo mjesto u svjetskom prvenstvu bacanja mobitela, s rekordnih 101,46 metara dugim bacanjem svoje stare Nokije.

Natjecanje je održanu jučer u finskom gradu Savonlinna, a na njemu su sudjelovali i predstavnici drugih zemalja, poput Indije, SAD-a i Južnoafričke republike.

Pročitajte i ovo Donald Trump Novo proširanje? Finski predsjednik nije zabrinut zbog Trumpovih izjava: "Fokusirani smo na pristupanje NATO-u" Migranti Već ovog tjedna Zatvaraju granične prijelaze s Rusijom zbog sve većeg priljeva migranata: "Želimo da se ovo zaustavi"

>> Mrzite li i vi najviše ovo pri korištenju mobilnih telefona?

Natjecatelji su se natjecali u tri kategorije - tradicionalnom bacanju mobitela s ramena, gdje je cilj mobitel samo baciti što dalje, u slobodnom stilu, gdje se natjecateljima u obzir uzimaju i kreativnost te stil bacanja te u kategoriji bacanja za djecu ispod 12 godina.

Iza Finca se plasirao Južnoafrikanac Jeremy Gallop s hicem od 94,67 metara. Reporter Reutersa upitao je pobjednika natjecanja kako se pripremao za rekordan hitac. Što mu je Finac odgovorio, pogledajte u priloženom videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene