Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doista ne čudi što mnogi ovog čovjeka od milja zovu - Herkul.


Michael Tavernier, 40-godišnji Londončanin, najnovija je zvijezda na internetskom nebu nakon što su ljudi otkrili njegove kanale na društvenim mrežama i uvjerili se da je taj čovjek, u najpozitivnijem smislu rečeno, zvijer.

Vezani članci Nezgoda u teretani Milijuni se smiju nezgodi koju je ljepotica doživjela usred teretane, poželjela je propasti u zemlju od srama Teretana, ilustracija Hoće li se ipak ukinuti zabrana: "U dogovoru s epidemiolozima i vlasnicima idemo u smjeru pojačanih mjera, ali i otvaranja"

Dapače, slava koja ga je stakla navela je prije desetak dana i britanske novinare ga potraže i predstave, odnosno da ga upitaju kako je postao tako čudesno snažan.

"Počeo sam vježbati kada sam imao 14 ili 15 godina i od tada nisam prestao. Nazivaju me Spidermanom, Supermanom ili Herkulom i moram priznati da mi gode ti komplimenti", kazao je Tavernier, koji ne poznaje petka ili svetka kada je trening u pitanju.

Je li pretjerala? Objasnila je što ju je privuklo da nabije goleme mišiće

Naime, njemu je boravak u teretani između ostaloga bijeg od problema jer mu u životu nije nimalo lako. Posljednjih 11 godina brine brine o roditeljima, posebno o ocu koji boluje od demencije.

"To je vrlo zahtjevno i može vas slomiti. I zato mi je teretana važna. Drži me snažnim psihički i fizički, sretnim", pojasnio je Tavernier, čiji je sljedeći video na Facebooku unatrag nekoliko dana pogledan 15 milijuna puta.

Bu Adam Bir Harika Dostum!

Posted by Haber365 on Friday, September 18, 2015

Michael Tavernier na Instagramu, YouTubeu i Facebooku    

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook