Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESPRESSO STVARA SAVRŠENE KREACIJE KAVE I LEDA

Ostanite cool ovoga ljeta uz posljednju Nespresso liniju Barista Creations For Ice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inspirirani najboljim svjetskim baristima, Nespresso stručnjaci su posljednjih pet godina testirali najpoznatije i najrazličitije recepte za ledene kave iz cijelog svijeta učeći što sve čini ledenu kavu savršenom.

 Od niskih temperatura do specifičnih mješavina kave; stručnjaci za kavu ovog brenda prenijeli su saznanja iz svojih avantura direktno u domove ljubitelja kave tvrtke Nespresso sa najnovijom linijom ledenih kava Barista Creations For Ice.

Pročitajte i ovo PR NESPRESSO Neodoljiva Nespresso ponuda PR NESPRESSO PREDSTAVLJA Pet veličanstvenih

Nespresso je posebno razvio Barista Creations For Ice kako bi kava mogla dostići savršen spoj i svoj puni potencijal kada joj dodate led stvarajući neodoljiv ljetni napitak. Bez obzira da li je ispijate u dvorištu ili impresionirate svoje prijatelje novostečenom vještinom pripreme ledene kave u udobnosti vašeg doma, Barista Creations For Ice zasigurno će Vas osvojiti.

Dostupna za Original sistem, Barista Creations For Ice linija se sastoji od dvije karakteristične mješavine koje možete odabrati, a svaka se priprema po jednostavnom receptu u tri koraka, što znači da se možete rashladiti i osvježiti ledenom kavom na ljetnom suncu u bilo kojem trenutku.

Dostupna za Original sistem

Predstavljamo Freddo Delicato

Savršena mješavina - osvježite se Freddo Delicato kavom. Voćne note kenijske kave u ovoj mješavini osvježiti će vas, bilo da ste na suncu ili u hladovini kod kuće. Ova svijetlo pržena kava specijalno je osmišljena da podari nježne voćne note vašem nepcu.

Predstavljamo Freddo Intenso

Za intenzivnije uživanje u ledenoj kavi, zašto ne biste probali Freddo Intenso - spoj južnoameričkih Arabika i Arabika iz Indonezije. Kada je spojena sa ledom, ova kava se pretvara u užitak intenzivnog okusa i bogate teksture, savršena za ljetna popodneva.

Da biste vašim ledenim kavama dodali još jednu notu više, Nespresso se udružio sa gurmanskim sirupima marke Monin i nudi limitiranu seriju mini (50ml) sirupa sa okusom slane karamele, bijele breskve i crnog ribizla. Isprobajte svoju omiljenu kavu uz dodatak sirupa bijele breskve ili iznenadite svoje prijatelje zanimljivim okusom slane karamele u njihovom ledenom Latteu.

Za više informacija o Nespresso liniji ledenih kava, uključujući i asortiman aparata i savršenih Nespresso dodataka, molimo Vas posjetite www.nespresso.hr


 




 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene