PR
PR

HPB-Stambena štedionica u ponudi ima i stambeni kredit uz hipoteku u kunama i uz valutnu klauzulu u eurima.


Stambenim kreditom možete financirati kupnju, građenje, adaptaciju, rekonstrukciju nekretnine, opremanje ili refinanciranje postojećeg stambenog kredita. Jedan kredit može se koristiti za više namjena.
Svi stambeni krediti odobravaju se s fiksnom kamatnom stopom za cijelo razdoblje otplate kredita čime je HPB-Stambena štedionica umanjila rizik promjene kamatne stope za svoje klijente i dugoročno ih zaštitila od tržišnih kretanja.

Vezani članci APN subvencije za stanove od rujna - 4 Dobre vijesti za mlade koji ove jeseni planiraju kupnju stana: Doznajte kad počinju prijave na natječaj za sufinanciranje stambenih kredita i što vam je sve potrebno HPB, ilustracija HPB je prva banka koja će izdavati Cro kartice, naručeno ih 40.000

Za realizaciju stambenog kredita potrebno je ugovoriti stambenu štednju uz minimalnu štednu uplatu do dva posto, ovisno o vrsti štednje, nakon čega više nije potrebno uplaćivati sredstva na račun stambene štednje. Kredit je moguće realizirati odmah po sklapanju ugovora stambene štednje.
Naknada za sklapanje stambene štednje i stambenog kredita se ne naplaćuje.
Stambeni kredit u eurima s rokom otplate do deset godina u ponudi je s kamatnom stopom nižom od tri posto.
Ponudu stambenih kredita provjerite na našoj web stranici https://www.hpb-stedionica.hr/stambeni-krediti.