Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretni je pas morao čekati punih 15 godina da ode u svoju prvu pravu šetnju, da se poigra s drugim životinjama, okusi do jučer mu nezamislive slastice.


Pas imena Bear (Medo) napokon je oslobođen prije desetak dana nakon što je punih 15 godina proveo na lancu u dvorištu! Stajao je, jadan, na istome mjestu unatoč svim vremenskim (ne)prilikama, pa ja pravo malo čudo što je uopće doživio toliku dob.

Vezani članci Kujica na kojoj se netko stravično iživljavao u Vinkovcima Stravičan slučaj zlostavljanja psa: Kujici odrezao rep, ozlijedio šapu i objesio ju u šumi - ''Jedva je doticala tlo...'' Pas kradljivac Uhvatili kradljivce na djelu i snimili ih, pogledajte urnebesne dokaze

Medu su oslobodili članovi volonterske organizacije Guardians of Rescue, koji su naposljetku uspjeli izmoliti njegove vlasnike da ga se odreknu i predaju u trajnu skrb nekome tko će se prema psu odnositi uz daleko više ljubavi i poštovanja.

Članovi organizacije identitet Medinih dosadašnjih vlasnika iz okruga Suffolk (New York) nisu otkrili, ali su zato na svojoj stranici na Facebooku prikazali prve Medine dane po otimanju iz ropstva.

Crni je ljepotan u samo tjedan dana doživio više negoli u svih 15 godina, izveden je u prvu šetnju plažom, doživio je prve interakcije s brojnim drugim životinjama, osjetio prve prave slastice, dobio prve fine igračke...