Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukoliko 'prohoda' s nekom od vaših prijateljica, da biste dobili nagradu veza mora potrajati najmanje šest mjeseci.


Američki bankar Ren You (29) ponudio je nagradu od deset tisuća dolara onome tko mu pomogne pronaći curu. Da biste uzeli novac sve što trebate učiniti je upoznati ga s nekom od svojih prijateljica i potom držati palčeve da će veza potrajati najmanje šest mjeseci.

Vezani članci Nina Perić Policija pronašla nestalu djevojku u međimurskom šumarku: Razlog bijega problemi sa studiranjem? Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Nevjerojatan slučaj: Nije imao pojma da vlada pandemija iako je dva puta bio zaražen koronom - "Kao da je sve prespavao"

"Je li ovo što činim čudno? Jest. Ali pogledajte sada situaciju i iz mog kuta. Da poput mene radite dvanaest sati dnevno, biste li to malo slobodnih sati što je preostalo provodili u nekom lokalu u nadi da ćete upoznati nekog zanimljivog? Samo želim uštedjeti vrijeme i pokušati nešto novo", naglasio je You, koji je dao izraditi i stranicu kako bi zainteresirani mogli s njim lako stupiti u kontakt.

You danas živi u Birminghamu (Alabama) odakle je stigao iz Bostona, a o sebi će reći da uglavnom voli sve što vole mladi. Subote najviše voli provoditi uz filmove, a kao omiljene je izdvojio Shawshank Redemption, Memento, Prestige, Inception...

Raduju ga tenis, planinarenje i razne društvene igre, kao i ljudi koju su poput njega fizički aktivni i koji znaju razliku između, kako je naveo, astronomije i astrologije.

POGLEDAJTE ŠTO JE JOŠ SVE NAPISAO O SEBI  UKOLIKO MU MOŽETE I ŽELITE POMOĆI. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook