Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Edwin Ortiz taman je htio reći 'Uzimam', ali mati njegovo dvoje djece i okupljena rodbina nisu se s time mogli složiti, povikali su: 'E, nećeš!'


U jednome trenutku 27-godišnji Peruanac sretno je sjedio u velikoj dvorani s još 17 parova i pred televizijskim kamerama u južnoperuanskome gradu Mirafloresu izražavao ljubav svojoj budućoj, a već u sljedećem dvije rođakinje njegove bivše partnerice upale su u prostoriju, dotrčale do Ortiza i uz viku ga tukle po glavi i leđima. Na kraju su ga odgurale van, na parkiralište, gdje im se pridružila i njegova bivša partnerica, rekao je glasnogovornik Mirafloresa Julio Hincho.

U subotnjem su napadu sudjelovale mati bivše partnerice, njezine sestre i tete, rekao je Hincho i dodao: 'Svi su odvezeni u zatvor'.

Ortiz je objasnio da je napadačica njegova bivša djevojka, ali obitelj tvrdi da mu je ona žena. Policija nije objavila njezino ime niti Ortizovo točno bračno stanje, samo je objavljeno da je žena koja se predstavlja kao supruga tužila Ortiza za pokušaj 'zločina protiv obitelji'. (Hina)