Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kralj podvala

Nepopravljivo 'lud': Remi Gaillard proslavio 15 godina od prvog (zlo)djela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponajbolji zafrkant na svijetu, čovjek kojeg samo na Facebooku prati 7,7 milijuna obožavatelja, godišnjicu je obilježio uz prigodni The Best Of.

Rémi Gaillard, legendarni zafrkant iz Montpelliera, proslavio je u srijedu 15 godina otkako je snimio svoj prvi skeč i objavio ga na internetu.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Slika nije dostupna Dijete u duši Smješniji i bolji nećete naći: Gospođa otkrila dobitni recept za sretan brak

Gaillard je u to ime na YouTube postavio prigodni The Best Of, te je na taj način podsjetio čime je zaslužio toliku slavu, koga je sve i na koje načine vukao za nos.

Istaknimo, Gallarda je većina upoznala 2002., kada je mrtav-hladan upao među igrače nogometnog kluba Lorient i s njima na travnjaku slavio osvajanje Francuskog kupa.

Gigantsko spolovilo nenadano upalo na vjenčanje!

Od tada do danas je nastavio nizati jednu podvalu za drugom, te je u ovom trenutku čak 23. najpopularniji svjetski komičar na YouTubeu, a može se pohvaliti i time da su njegova videa skupila više od pola milijarde klikova.

Uz želju da će nas još dugo tako dobro nasmijavati - N'importe qui! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene