Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan poremećaj

Ne može poljubiti svoju zaručnicu jer je alergična na njegove poljupce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnja Rachel Prince boluje od neobičnog poremećaja zbog kojeg svaki put kad se okupa ili popije čašu vode doživi tešku alergijsku reakciju.

Rachelina alergija je toliko ozbiljna da i nekoliko kapi sline na njenom tijelu uzrokuju jak osip, pa dok zaljubljeni parovi diljem svijeta slave Valentinovo, ona svog zaručnika ne smije ni poljubiti, piše The Sun. Zato će za razliku od mnogih drugih parova, oni Valentinovo provesti držeći se za ruke, bez poljubaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

'Malo sam potištena zbog toga što ne mogu uživati u intimnosti i prisnosti sa svojim zaručnikom, ali ako me on i poljubi, makar u lice, odmah se moram umiti da se ne bi pojavio osip', kaže Rachel.

>> Žena alergična na - struju!

Rachel, koja boluje od tzv. akvagene urtikarije, ne može obavljati ni najobičnije kućanske poslove jer ne smije doći u doticaj s vodom, pa sve te poslove radi njen voljeni zaručnik Lee. 'Ponekad ju pogledam i poželim ju poljubiti, ali ne smijem. Ponekad mi je svega dosta. Radim većinu kućanskih poslova, a ne mogu dobiti ni poljubac u znak zahvalnosti. Ali ne smeta mi, ona je vrijedna toga', kaže Lee.

Rachel je prvi put primijetila ovu alergiju s 12 godina, a s godinama je postajalo se gore. 'Sve me peče i svrbi, osjećam se kao da mi koža gori', kaže Rachel o svojoj bolesti.

'Kada pijem vodu, osjećam se kao da mi se grlo zatvara, ali kada pijem čaj ili voćni sok nije tako strašno, ne znam zbog čega jer i u tome ima vode', kaže Rachel.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene