Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BITCOIN PONOVNO RASTE

Nastavlja li Bitcoin rast i drugi mjesec zaredom?

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Nakon rasta u veljači od 11%, Bitcoin nastavlja uzlaznim trendom pa je tako od prvog ožujka do danas zabilježio rast od oko 4%, i sada mu se vrijednost kreće iznad 3900 dolara. Da li će se ponoviti vrtoglavi rast koji je imao krajem 2017. ostaje da vidimo.

 Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati Bitcoinom ili one koji ulažu u sebe i jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" (takozvani CFD-i). Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti preko linka ispod.

Pročitajte i ovo PR Kako trgovati cijenom Bitcoina Elon Musk ponovo intervenira! Hoće li Bitcoin uskoro ponovo naglo porasti? PR Bitcoin Saznajte kako možete trgovati cijenom zlata preko interneta i kakav je odnos zlata i bitcoina

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje. 

Što je Bitcoin?

Bitcoin je vrsta digitalnog novca (crypto valuta). Ono što ga čini različitim od konvencionalnog novca jest to što niti jedna institucija ne kontrolira mrežu Bitcoina, što znači da banka ne može kontrolirati vaš novac. U travnju 2010. godine cijena jednog Bitcoina iznosila je 0.003 dolara, dok je rekordnu vrijednost Bitcoin dostigao u prosincu 2017. kada je vrijedio preko 17,000 dolara.

PR PR

Mnoge države su proglasile Bitcoin legalnim što je imalo pozitivan utjecaj na njegovu cijenu. Jedan od razloga zbog čega je cijena Bitcoina porasla, jest i to što nije pod utjecajem vlada država. Bitcoin se prati kroz javni online zapis poznatiji pod imenom „block chain“. Konačan broj Bitcoina može biti proizveden kroz proces koji se naziva „rudarenje“, a ustvari predstavlja rješavanje kompleksnih matematičkih problema. Jedna od najvećih privlačnosti ovog načina trgovine je u tome što i pored toga što je evidencija transakcija javna korisnici koji vrše transakcije ostaju anonimni.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-i su kompleksni instrumenti i nose visoku razinu rizika od brzog gubljenja novca zbog upotrebe poluge. 84% retail klijenata gubi novac trgujući preko ovog providera. Trebali biste razmotriti razumijete li funkcioniranje CFD-a i možete li si priuštiti visoki rizik od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na racunu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nece biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaca bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteci. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za tocnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene