Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile je nadzorne kamere!

VIDEO Tinejdžerica se porodila i ostavila dijete na cesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno je svijet šokirala snimka Turkinje koja se porodila i zajedno s roditeljima ostavila dijete na cesti.

Šokantna snimka koja je završila na YouTubeu u Turskoj je digla medijsku prašinu. Naime, na snimci se vidi tinejdžerica koja je sa svojim roditeljima, u jednoj zamračenoj uličici, ostavila novorođeno dijete. Oni su hodali ulicom, a dijete je samo 'ispalo'. Nekoliko su ga puta pogledali i otišli, piše hurriyetdailynews.com.

Djevojka i njezini roditelji su završili na policiji gdje su uporno tvrdili da su 'mislili da je riječ o krvnom ugrušku, a ne o djetetu'. No, prolaznici koji su pronašli dijete tvrde da je ono rođeno prije jer je imalo svezanu pupčanu vrpcu. Dijete je, zahvaljujući brzoj reakciji prolaznika, preživjelo, a u bolnici su ga nazvali Ecem Ahu.

>> 99 godina zatvora djevojci koja je pretukla kćer i zalijepila joj ruke za zid

Predsjednik australskog Nacionalnog saveza specijalista Andrew Foote je rekao da je moguće da se žena porodi u nekoliko minuta. ' Žene se mogu poroditi doslovno u roku od nekoliko minuta, ali obično se nakon toga suočavaju s velikom boli i teško da bi mogli samo tako olako hodati', objasnio je.

Policija smatra da su djevojka i njezini roditelji namjerno ostavili dijete jer su ga pogledali i posve mirno nastavili hodati. Nije poznato jesu li poduzete kakve mjere protiv tinejdžerice i roditelja.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene