Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nedavno je svijet šokirala snimka Turkinje koja se porodila i zajedno s roditeljima ostavila dijete na cesti.


Šokantna snimka koja je završila na YouTubeu u Turskoj je digla medijsku prašinu. Naime, na snimci se vidi tinejdžerica koja je sa svojim roditeljima, u jednoj zamračenoj uličici, ostavila novorođeno dijete. Oni su hodali ulicom, a dijete je samo 'ispalo'. Nekoliko su ga puta pogledali i otišli, piše hurriyetdailynews.com.

Djevojka i njezini roditelji su završili na policiji gdje su uporno tvrdili da su 'mislili da je riječ o krvnom ugrušku, a ne o djetetu'. No, prolaznici koji su pronašli dijete tvrde da je ono rođeno prije jer je imalo svezanu pupčanu vrpcu. Dijete je, zahvaljujući brzoj reakciji prolaznika, preživjelo, a u bolnici su ga nazvali Ecem Ahu.

>> 99 godina zatvora djevojci koja je pretukla kćer i zalijepila joj ruke za zid

Predsjednik australskog Nacionalnog saveza specijalista Andrew Foote je rekao da je moguće da se žena porodi u nekoliko minuta. ' Žene se mogu poroditi doslovno u roku od nekoliko minuta, ali obično se nakon toga suočavaju s velikom boli i teško da bi mogli samo tako olako hodati', objasnio je.

Policija smatra da su djevojka i njezini roditelji namjerno ostavili dijete jer su ga pogledali i posve mirno nastavili hodati. Nije poznato jesu li poduzete kakve mjere protiv tinejdžerice i roditelja.

Vezani članci Trudnica, ilustracija Udruga Roda i Hrvatska komora primalja traže izmjenu zakona za porod kod kuće: ''Guranje problema pod tepih i zatvaranje očiju pred stvarnošću nisu rješenja'' Nasilje nad ženama, Turska Muškarac pred uplakanom 5-godišnjom kćerkom zvjerski nogama mlatio bivšu suprugu dok je ona ležala na tlu, građani sve snimili

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook