Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Buduće srpske mladenke obukle su vjenčanice za utrku mladenki u Beogradu.


Prva na cilju bila je Sanja Cigoja koja je rutu pretrčala za 19 sekundi, javlja APTN. 'Bila je gužva, neke djevojke malo su se i gurale, ali ja sam ih zaobišla i preuzela vodstvo, koje sam zadržala do kraja. Ovih 150 metara nije mi bilo teško istrčati, jer se inače bavim atletikom, samo se nadam da nisam prizvala zlu sreću, jer bake kažu da ona koja prije braka obuče vjenčanicu, neće dobiti pravu priliku da je nosi', rekla je pobjednica Sanja, učenica četvrte godine Poljoprivredne škole u Beogradu, prenosi Blic.

Vezani članci Milorad Pupovac i Mislav Bago Pupovac o Vučićevoj ideji: "Rješavajmo naše probleme i zastave koje nisu zastave RH, koje se mogu vidjeti na službenim skupovima" Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije Srbija obilježava Dan zastave, Vučić obišao vojsku u centru Beograda: "Sretan praznik svim Srbima i širom regije..."

>> Kad mladenke podivljaju...

Ostalih stotinjak mladenki bile su sretne što su sudjelovale u ovoj utrci. 'Moj me mladoženja čekao na cilju, ali budući da nisam pobijedila, nećemo se vjenčati ove godine', našalila se jedna sudionica. Naime, pobjednici ove utrke bit će pokriveni troškovi vjenčanja. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.