Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Serija istraživanja pokazala je kako su korisnici iPhonea ženama mnogo privlačniji od onih koji ne posjeduju novi izum tehnologije.


Prema posljednjem istraživanju, muškarci koji koriste iPhone sretniji su u ljubavi, piše The Huffington Post. U istraživanju koje je proveo prodavatelj telefona iPhones4u, sudjelovalo je 1.500 žena. Otkriveno je da 54 posto njih reklo kako će radije izlaziti s muškarcem koji ima iPhone.

37 posto sudionika u istraživanju reklo je da posjedovanje iPhonea čini muškarca pouzdanijim, te da bi drugi spoj s njim bio vrlo vjerojatan. ‘Ako on posjeduje iPhone tada je očito inteligentniji i imućniji’, rekla je jedna sudionica u istraživanju. ‘Jednostavno postoji nešto u muškarcu koji je dobar s tehnologijom što odaje dojam da je pouzdan. Ako ima novac za iPhone, onda je sigurno također veoma dobar u svom poslu’, rekla je 23-godišnja učiteljica Lucy.
 

Vezani članci Privlačne osobine ''Govorim u ime svih muškaraca'': Opisao što mu je najprivlačnije kod cura pa dobio što je tražio Zapele (Foto: ebaumsworld.com) - 2 Cure zapele na najčudnijim mjestima: One su čudotvorci, kako im je to uspjelo?