Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Čine se pouzdanijima'

Muškarci s iPhoneom sretniji u ljubavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Serija istraživanja pokazala je kako su korisnici iPhonea ženama mnogo privlačniji od onih koji ne posjeduju novi izum tehnologije.

Prema posljednjem istraživanju, muškarci koji koriste iPhone sretniji su u ljubavi, piše The Huffington Post. U istraživanju koje je proveo prodavatelj telefona iPhones4u, sudjelovalo je 1.500 žena. Otkriveno je da 54 posto njih reklo kako će radije izlaziti s muškarcem koji ima iPhone.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Protuprosvjed na Trgu Prosvjedi i ljudska prava VELIKA FOTOGALERIJA Muškarci pali na koljena, žene uzvratile udarac: ''Ne priznajemo gospodare ni u privatnom ni u javnom životu!''

37 posto sudionika u istraživanju reklo je da posjedovanje iPhonea čini muškarca pouzdanijim, te da bi drugi spoj s njim bio vrlo vjerojatan. ‘Ako on posjeduje iPhone tada je očito inteligentniji i imućniji’, rekla je jedna sudionica u istraživanju. ‘Jednostavno postoji nešto u muškarcu koji je dobar s tehnologijom što odaje dojam da je pouzdan. Ako ima novac za iPhone, onda je sigurno također veoma dobar u svom poslu’, rekla je 23-godišnja učiteljica Lucy.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene