Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sirove strasti

Gdje ima lima, ima i vatre: Muškarac obljubio Porsche

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati Tajlanđanin postao je tema dana u tamošnjim medijima zahvaljujući tome što su nadzorne kamere otkrile da je u nedjelju poslijepodne iskoristio bijeli Porsche bez da mu je uputio lijepu riječ ili mu platio piće.

Napaljeni je muškarac skupocjeno vozilo obljubio i s prednje i sa stražnje strane, međutim zapis objavljen na Liveleaku ne otkriva koliko ga je dugo zlostavljao.

Pročitajte i ovo Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari Ilustracija Traže idealan par Mladim Japancima sve je teže pronaći ljubav, pa to za njih rade njihovi roditelji: Na sastanke nose profesionalne fotografije i upitnike

Seksualnu privlačnost prema automobilima nazivamo mehanofilijom, a najpoznatiji je ljubavnik u toj kategoriji Amerikanac Edward Smith, koji je prije dvije godine medijima otkrio da je spavao s više od tisuću vozila sve dok se nije skrasio u vezi sa svojom 'bubom' imena Vanilla.

Da odnos ne mora biti isključivo seksualne prirode potvrdio je mladić Nathaniel, koji je 2012. godine također ispred kamera prikazao kako izgleda njegova veza a autom kojem je dao ime Chace.

Nathaniel je tada pojasnio da je u svoj automobil doslovno zaljubljen (pogledajte prilog).

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene