Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati Tajlanđanin postao je tema dana u tamošnjim medijima zahvaljujući tome što su nadzorne kamere otkrile da je u nedjelju poslijepodne iskoristio bijeli Porsche bez da mu je uputio lijepu riječ ili mu platio piće.


Napaljeni je muškarac skupocjeno vozilo obljubio i s prednje i sa stražnje strane, međutim zapis objavljen na Liveleaku ne otkriva koliko ga je dugo zlostavljao.

Vezani članci Djeca u vrtiću, ilustracija Međunarodni dan djeteta, a za njihova prava bore se mnoge udruge koje ističu: Pred društvom je još puno posla Provjereno: Violinist i Melani - 15 Priča o jednom posebnom violinistu i prekrasnoj Melani: "Ljubav je to, da. Djela, bez toga nema ništa"

Seksualnu privlačnost prema automobilima nazivamo mehanofilijom, a najpoznatiji je ljubavnik u toj kategoriji Amerikanac Edward Smith, koji je prije dvije godine medijima otkrio da je spavao s više od tisuću vozila sve dok se nije skrasio u vezi sa svojom 'bubom' imena Vanilla.

Da odnos ne mora biti isključivo seksualne prirode potvrdio je mladić Nathaniel, koji je 2012. godine također ispred kamera prikazao kako izgleda njegova veza a autom kojem je dao ime Chace.

Nathaniel je tada pojasnio da je u svoj automobil doslovno zaljubljen (pogledajte prilog).

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook