Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Limuzina zapela

Mladenka na vjenčanje stigla bagerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjenčanje je poseban dan za svaku ženu. Svaka sitnica mora biti na svojem mjestu i ništa ne smije proći po krivu. No što kada se vjenčanje pretvori u fijasko i to zbog najgorih poplava u zadnjih 50 godina?

Odlučnoj kineskoj mladenki Yu Jie Tsai ni poplave nisu predstavljale problem. Nakon što je limuzina s mladencima zapela zbog porasta nabujale rijeke u Qionghaiju na jugu Kine, mladenka je nagovorila radnike da nju i mladenca Sheng Ch'ena povezu u ogromnom bageru, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Odsad pijem vino" VIDEO Pivovara otvorila istragu zbog šokantnog videa: Radnik se popeo na kontejner, nitko nije mogao vjerovati što je onda napravio Slika nije dostupna Nesreća u Čileu VIDEO: Silos pao na bager, poginuo radnik

>> Za vjenčanje vam treba... 400 tisuća limenki!

'Odabrali smo datum, za koji smo smatrali da će nam donijeti sreću u zajedničkom životu. Nisam mogla dopustiti da nas poplave spriječe da se vjenčamo', rekla je 24-godišnja mladenka. 'Radnici su bili ljubazni i vozili su nas poplavljenim ulicama. Čak su pričekali da ceremonija završi kako bi nas vratili do limuzine', dodala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene