Kandidati su bili prilično zbunjeni kada se pred njima pojavio Igor na viljuškaru sa, ni više ni manje, 100 glavica kupusa.


Prvi test koji je naš žiri stavio pred kandidate bio je test kulinarskih vještina.

Vezani članci Slika nije dostupna Četrnaestero hrabrih u teškom okršaju s krdom muflona Slika nije dostupna Uuzbudljivo u MasterChef kuhinji - evo što vas čeka u MasterChefu

Odmah su ih upozorili kako će do kraja dana morati napraviti bolne rezove, točnije, neke od njih morat će poslati kući. Baš zato su ih savjetovali da ovaj test shvate vrlo ozbiljno.

Josip i Zvjezdana bili su najsretniji među svim kandidatima

Zadatak je zvučao prilično jednostavno i vjerojatno smo svi pomislili isto, pa to je bar lako, narezati kupus.

Ma koliko lako to izgledalo nama, kandidati su pred sobom imali usitinu težak izazov. Dino im je pokazao kako treba izgledati savršeno narezan kupus, a kandidati su se morali što više približiti onome što žiri od njih očekuju.

25 kandidata koji ne budu ispunila očekivanja žirija i pokazali znanje u rezanju kupusa, pozdravit će se s MasterChef kuhinjom.

Savršeno rezanje kupusa neke je kandidate koštalo porezotina jer (iz nekog nepoznatog razloga) nisu očekivali da noževi budu oštri.

Prvi je zbog kupusa nastradao Oliver Turković, ali medicinska pomoć bila je brza i efikasna pa je njegov prst saniran u trenu. Bio je onih koji su prije MasterChefa bili uvjereni kako znaju s lakoćom obaviti banalan zadatak poput rezanja kupusa, ali prevarili su se.

Sve vezano uz MasterChef Hrvatska pogledajte na masterchef.dnevnik.hr 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju