Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 40 stupnjeva

Mačka preživjela 40 minuta u perilici koja je radila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mačka Demi je preživjela 40 minuta na 40 stupnjeva. Za vrijeme pranja bila je u perilici. Spasio ju veterinar u zadnji čas.

Mačka Demi uspjela je preživjeti 40 minuta na 40°C, prenosi The Sun. Mačka je spavala u perilici, a njena vlasnica Jennifer Parker upalila je mašinu kako bi oprala ručnike. Nakon 40 minuta otišla je provjeriti jesu li ručnici oprani. Imala je što vidjeti, njena mačka za vrijeme pranja bila je u perilici. Izgledala je kao klupko vune.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

Jennifer Parker je odmah pozvala lokalnog veterinara, koji je rekao da mačku odmah donese u veterinarsku ambulantu. Dao joj je kisik, steroide i potrebne lijekove.

Veterinar Andy Nelson izjavio je: 'Ovo je prvi put da sam vidio takvu užasnu nesreću.Da je ostala samo koju minutu duže, ne bi preživjela', rekao je veterinar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene