Obavijesti Video Pretražite Navigacija
#HAPPYSUNNYGIRLS

Ljetna Yamamay kolekcija inspirirana prirodnim ljepotama Maldiva

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +7 PR Galerija 1/12 >>
HAPPYSUNNYGIRLS naziv je ljetne Yamamay kampanje snimljene na predivnim Maldivima, ovaj raj na zemlji idealno je mjesto gdje bi svaka od nas poželjela uživati sa svojim prijateljicama.

Modeli ove atraktivne ljetne kampanje, Greta, Zaina, Sheila i Claudia u elegantnim i ženstvenim modelima kupaćih kostimima podsjetile su nas kako su za savršeni ljetni odmor potrebne male stvari, zabavno društvo i pravi model kupaćeg kostima.

Ove godine Yamamay kolekcijom dominiraju atraktivni jednodijelni kupaći kostimi s asimetričnim detaljima, uvijek zanimljivi bikini, dvodijelni kupaći kostim uz naglašen visoki struk te kupaći kostimi s podesivim trakama za vezanje koje ćete ovisno o potrebi i raspoloženju prilagoditi i definitivno biti IT djevojka ovog ljeta.

Maldivi koji su poslužili kao predivna osunčana kulisa za novu ljetnu kampanju nisu sasvim slučajni, naime već godinama Yamamay brand ukazuje na važnost oceana i mora u cjelini te podiže svijest o važnosti njihova očuvanja za buduće generacije.

Uživajte u nadolazećem ljetu, posjetite Yamamay store i odaberite svoj omiljeni kupaći kostim s kojim ćete zablistati na svakoj plaži.


Discover more:

Instagram

Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene