Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

Krokodil 'bratu' otrgnuo i pojeo nogu ispred užasnutih posjetitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda znamo za slučajeve da se krokodili i u prirodi hrane jedni drugima, čini se da je ovoga puta nesretnik ostao bez noge zabunom.

Posjetitelji jednog zoološkog vrta, najvjerojatnije u Australiji, ostali su užasnuti prizorom kakav se ne viđa često. Naime, točno u trenutku kada je stiglo vrijeme objedu, gladni je krokodil otrgnuo i pojeo drugom nogu.

Pročitajte i ovo Pokladno jahanje - 2 Šokačko sijelo Plemenite životinje u središtu stoljetne tradicije: "Tko je progutao konjsku dlaku, to ostaje do kraja života" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Premda u prirodi nije nezabilježeno da se krokodili katkad hrane jedni drugima, čini se da je ovog puta napad bio slučajan i da je 'kanibal' zagrizao jer je osjetio da je došlo vrijeme ručku, a potom i podražaj u ustima.

Napunio je gaće do vrha dok je gurao krokodilu ruku u usta

Zanimljivo, isti je nesretnik od drugog krokodila zamalo dobio i po repu, međutim taj je grabežljivac na vrijeme shvatio da nešto nije u redu i odustao od ugriza.

Vrijedi dodati i da je autorica snimke Chelsea Jonas u nedjelju kontaktirala djelatnike zoološkog vrta te da joj je rečeno da se 'ranjenik' dobro oporavlja.

Upozoravamo vas da je riječ o zapisu koji bi vas mogao uznemiriti! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene