Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi oblik zaštite

Ovaj oblik seksualne zaštite može se prati u stroju za pranje rublja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kondom gaće za razliku od 'običnog' kondoma koji porkiva samo penis, prekrivaju cijelo područje prepona.

Razvijen je 'skrotalni kondom' koji tijekom seksa obuhvaća cijelo područje prepona, a cilj mu je smanjiti rizik obolijevanja od spolno prenosivih infekcija. Nazvan je Scroguard.

Pročitajte i ovo Odmetnuta regija Moldavije traži zaštitu Rusije APEL IZ MOLDAVIJE Širi se sukob? Separatisti iz Pridnjestrovlja zatražili zaštitu Rusije Ilustracija Opreza nikad dosta Sezona blagdana raj za provalnike, policija savjetuje: Obratite pozornost na desetak ključnih stvari

Nosi se s kondomom i smanjuje kontakt među kožom, te tako smanjuje rizik obolijevanja od herpesa ili genitalnih bradavica koje se prenose kroz kontakt s kožom.

Dizajniran je za ljude koji žele dodatni mir tijekom spolnih odnosa, za muškarce s jakim seksualnim nagonom koji uživaju u seksualnoj raznolikosti i za parove i pojedince koji vole swingati, kažu tvorci, a prenosi Daily Mail.

VIDEO Ovo je USB kondom, doznajte kako i što radi

Uobičajeni kondomi dizajnirani su kako bi zaustavili spermu, a kada se nose ispravno mogu štititi od spolno prenosivih bolesti. Međutim, kondom gaće štitet puno šire područje. Izrađene su od lateksa, istog materijala kao i normalni kondomi.

Zaštitu su razvila dva poduzetnika sa sjedištem u Atlanti. Prototip su napravili u ožujku ove godine, a za svoj proizvod tvrde da muškarcima omogućuje da u seksu 'uživaju do kraja'. Ipak, napominju da nije riječ o medicinskog proizvodu te da ga nije ocijenila ili odobrila Američka agencija za hranu i likekove.

Unatoč sumnjama: RAZGRABLJEN s polica

Oni koji proizvod ipak žele kupiti trebat će izdvojiti 19,99 dolara, a kada ga kupe moći će ga prati u stroju za pranje rublja.

Ima jednu veličinu koja odgovara svima, a ako tijekom seksa u gaće uđe zrak mogli bi nastati neugodni zvukovi, napominju proizvođači.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene