PR
PR

Bezbrižno surfajte u pokretu gdje god se nalazite uz puno gigabajta za dan, tjedan, mjesec i cijelo ljeto aktivirajte Ljetnu, Mjesečnu, Tjednu ili Dnevnu opciju.


Ljetna opcija
Djeca su vam na ljetnim praznicima a vi na godišnjem? Odaberite Vip ljetnu opciju i bezbrižno surfajte društvenim mrežama i gledajte video sadržaje na streaming platformama. Ljetna opcija donosi čak 120 GB koji se mogu trošiti cijelo ljeto, od uključenja pa sve do 30. rujna uz jednokratnu naknadu od 120 kuna. Opciju je moguće platiti jednokratno ili na tri rate uz iznosu od 40 kn mjesečno.

Vezani članci PR Nova ponuda za starije od 60 godina Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Mjesečna opcija
Uz ovu opciju ne morate brinuti oko interneta dok ste na plaži i pri tome streamate omiljenu glazbu ili dijelite lijepe trenutke sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Mjesečna opcija idealna je za aktivaciju tijekom godišnjih odmora, a donosi 40 GB uz naknadu od 60 kuna koji vrijede do kraja tekućeg mjeseca.

PR
PR

Tjedna opcija
Vikend u planinama ili na moru savršen je odmor nakon napornog radnog tjedna. U takvim trenucima potrebne su vam dodatne gige za nekoliko dana. Tjedna internet opcija donosi 20 GB za sedam dana, uz naknadu od 40 kuna.

Dnevna opcija
Bilo da je riječ o tulumima, druženjima uz roštilj ili rođendanskim proslavama, lijepo vrijeme donosi više prilika za druženje u prirodi. Nova Dnevna opcija omogućuje dodatnih 15 GB za 20 kuna u trajanju od 24 sata i idealna je ako želite putem društvenih mreža žele podijeliti dobru zabavu s prijateljima i obitelji.

Kako aktivirati opcije?
Nove ljetne opcije se mogu aktivirati putem Moj Vip aplikacije, slanjem SMS poruke s ključnom riječi DNEVNA, TJEDNA, MJESEČNA ili LJETNA na broj 13129 ili na Vip prodajnim mjestima.