Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za prelazak ovog mosta mnogi vozači trebaju pomoć.


Most preko zaljeva Chesapeake u američkoj saveznoj državi Maryland visok je 60 metara a dugačak čak sedam kilometara. Za većinu lokalaca nije ništa posebno, no vozačima koji ga prvi put vide nije svejedno i mnogi se stvarno prepadnu.

Stoga je Alex Robinson došao na ideju da 'trtarošima' renta vozače da im prevezu automobil preko mosta. Njegova tvrtka Bay Bridge Drive Overs ovu uslugu naplaćuje 25 dolara, a Alex kaže kako im posao naprosto - cvjeta i da je sve više zainteresiranih vozača.

Vezani članci Zvonimir Troskot - 2 Ako dođu na vlast, Mostovci će u Zagrebu ukinuti službene automobile političarima: ''Ostvarit ćemo značajne uštede'' Andrija Jarak U ponoć istječe rok: Andrija Jarak otkrio koliko lista je dosad predano za izbore u gradu Zagrebu

SPEKTAKULARAN POGLED Ovo je najveće gradilište u zemlji

'Svatko ima neki svoj opravdani strah - za neke je to visina mosta, za druge duljina ili nisko postavljena ograda sa strane. Mnogi prilikom prelaska dobiju tzv. Kristofor Kolumbo sindrom, odnosno dok voze ne vide horizont. A to strašno utječe na psihu, kaže Robinson. Na mostu su također i jaki udari vjetra zbog kojih vozač može izgubiti kontrolu nad vozilom, piše CBS.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook