Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogima se 'tresu gaće'

VOŽNJA IZ NOĆNE MORE Je li ovo najstrašniji most na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za prelazak ovog mosta mnogi vozači trebaju pomoć.

Most preko zaljeva Chesapeake u američkoj saveznoj državi Maryland visok je 60 metara a dugačak čak sedam kilometara. Za većinu lokalaca nije ništa posebno, no vozačima koji ga prvi put vide nije svejedno i mnogi se stvarno prepadnu.

Stoga je Alex Robinson došao na ideju da 'trtarošima' renta vozače da im prevezu automobil preko mosta. Njegova tvrtka Bay Bridge Drive Overs ovu uslugu naplaćuje 25 dolara, a Alex kaže kako im posao naprosto - cvjeta i da je sve više zainteresiranih vozača.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

SPEKTAKULARAN POGLED Ovo je najveće gradilište u zemlji

'Svatko ima neki svoj opravdani strah - za neke je to visina mosta, za druge duljina ili nisko postavljena ograda sa strane. Mnogi prilikom prelaska dobiju tzv. Kristofor Kolumbo sindrom, odnosno dok voze ne vide horizont. A to strašno utječe na psihu, kaže Robinson. Na mostu su također i jaki udari vjetra zbog kojih vozač može izgubiti kontrolu nad vozilom, piše CBS.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene