Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog velikih vrućina?

NEVIĐEN SLUČAJ 'Dijelovi automobila su se rastalili i sljevali se na pod'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Italiji je tih dana bilo iznimno vruće, s obzirom da ju je, kao i dijelova hrvatskog Jadrana zahvatio val vrućina, temperature su sezale do 40 stupnjeva Celzijevih.

Internet kao izvor mnoštva informacija, ovih je dana postao bogatiji za još jedan HIT video. Nekima smiješan, no drugima iznimno tužan prizor obilazi svijet kojeg je snimio britanski turist John Westbrook koji je svoj godišnji odmor odlučio provesti u Italiji gdje je proteklog ponedjeljka naišao na iznimno zanimljiv prizor.

Pročitajte i ovo Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo Milan u smogu veliko zagađenje zraka VIDEO Uzbuna u susjedstvu: Uvedena djelomična zabrana dizelskih vozila, ali to nije sve

Snimka prikazuje automobil marke Renault koji očito nije izrađen da izdrži izložen visokim tempretaturama kojima svjedočimo ovih dana. Na parkiralištu talijanskog ljetovališta Caorle, na sjeveru Italije, automobil talijanskih registarskih oznaka, doslovno se talio na suncu. 48-godišnji taksist koji je snimio video kazao je kako nešto slično nikada nije vidio, prenosi 24UR.

Balavac zapalio svoj Ferrari od 400.000 dolara - a razlog će vas razbjesniti

'Vozili smo se u automobilu kad sam odjednom ugledao taj automobil. Jednostavno nisam mogao vjerovati svojim očima. Dijelovi automobila su se doslovno rastalili i tekli po automobilu sljevajući se na pod', kazao je Westbrook za britanske medije.

'Djelomično je bio rastaljen i zadnji branik automobila, a topiti su se počeli i bočni retrovizori', dodao je.

U Italiji je tih dana bilo iznimno vruće, s obzirom da ju je, kao i dijelova hrvatskog Jadrana zahvatio val vrućina, temperature su sezale do 40 stupnjeva Celzijevih.

Predstavnici Renaulta tijekom jučerašnjeg su se dana oglasili preko Twittera o ovom slučaju te kazali kako su njihovi materijali od kojih se izrađuju automobili izrađeni da izdrže mnogo veće temperature od onih koje su bile proteklih dana u Italiji.

'Naši su materijali napravljeni da izdrže temperature i preko 100 stupnjeva Celzijevih. Pokrenuli smo vlastito istraživanje o mogućim uzrocima ovog događaja', napisali su u objavi te dodali kako su u kontaktu sa vlasnikom automobila te da se nadaju da će što prije riješiti slučaj te utvrditi razloga događaja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene