Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća borba za život

VIDEO Iskustvo nakon kojeg ćete uvijek nositi prsluk za spašavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka koja proizodi sigurnosnu opremu odlučila je napraviti interaktvini video koji prikazuje trenutak u kojem čovjek pada s jedrilice, nakon čega počinje borba za život na moru.

Francuska tvrtka specijalizirana za proizvodnju sigurnosne opreme napravila je interaktivni video 'Put na more' koji gledateljima daje uvid u to kako izgleda situacija u kojoj netko padne s jedrilice i na kraju se - utopi. Naravno, riječ je o reklami kojom žele upozoriti da uvijek kada idete na otvoreno more ponesete svoj prsluk za spašavanje, jer u moru se umarate brže nego mislite.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Ilustracija lažni oglasi Naši poznati znanstvenici i liječnici žrtve su krađe identiteta: Potpuno su nemoćni

Kada čovjek u videu upadne u more, gledatelji se moraju pomicati na način da njegovu glavu zadrže na površini. Ako se odluče za mirovanje, vidjet će čovjekovu uznemirujuću borbu za život.

VIDEO Hrabri prolaznici spasili obitelj zarobljenu u tonućem automobilu

Skida cipele kako bi bolje plivao, trlja ruke i noge zbog niskih temperatura, gubi nokte zbog hladnoće i vapi za pomoći koja ne dolazi. Na kraju potone na dno.

Tvrtka je na YouTubeu objavila i teaser video ispod kojeg je i link na interaktivnu verziju koja, upozorava, Huffington Post sadrži neke potencijalno uznemirujuće dijelove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene