PR
PR

U četvrtak, 14. studenog, A1 i PlayStation čitav jedan dan će posvetiti su najpopularnijoj igri u stvarnom i virtualnom svijetu – nogometu.


 Posjetitelji će u paviljonu 11D od 14 sati, osim osvajanja giveaway poklona, u Paviljonu 11D moći zaigrati FIFU 20 protiv Tarika Filipovića, Luke Bulića, ali i YouTube i gaming sceni poznatijih PvT Mole-a i Malajskog tapira. Posjetiteljima će se pridužiti i Joško Jeličić, komentator i voditelj na Planet Sport kanalima, a javnosti poznat i kao bivši hrvatski nogometaš i reprezentativac.

Vezani članci PR Ida Prester isprobala A1 virtualni shop Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pijan divljao po autocesti pa dolijao na odmorištu, izmjereno mu čak 3,06 promila

Osim druženja s poznatim licima, očekuje se i dolazak pobjednika natjecanja ESL FIFA 20 Challenge powered by A1 & PlayStation kojem će organizatori uručiti pobjednički pehar i čestitati na izvanrednom uspjehu. U sklopu ESL FIFA 20 Challenge turnira ukupno je odigrano preko rekordnih 400 kvalifikacijskih utakmica.

Kroz svih šest dana trajanja Infogamera posjetitelje očekuje najveće izdanje sajma do sada, a i ove godine PlayStation i A1 nezaobilazne su destinacije za sve igrače.