Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurio 100 km/h

I toga ima: Biciklom bježao od presretača na autocesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na meti policije, čini se, nisu samo biciklisti u Hrvatskoj.

Češka policija naišla je na jednoj autocesti na biciklista koji je svojom brzinom konkurirao i nekim vozačima automobila. Naime, vozio je 100 na sat zahvaljujući vožnji u zavjetrini iza kombija. Radi se o fenomenu šlepanja jer biciklist koji vozi tik iza drugog vozila može postići velike brzine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

>> Policajac zbog pogreške operatera 20 minuta lovio samog sebe!

>> Filmska potjera za vozačem ubojice iz Dubrave

Policija je presretačem započela potjeru, no biciklist je nastavio mirno pedalirati iza bijelog kombija. Kada je vozač kombija usporio, vjerojatno zbog zvukova sirene, policija je ubrzala do 122 km/h kako bi ih pretekla. No, biciklist je iskoristio što ima dva kotača manje i izmaknuo im, unatoč kišnom vremenu i skliskoj cesti.

Uspjelo mu je još nekoliko izbjegavanja policijskog presretača, no naposljetku su ga uspjeli zaustaviti kada je biciklist skrenuo s autoceste u grmlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene