Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scena ispred kluba

I cure mogu biti zlostavljači, zar ne? Policija ga je spašavala od agresivne djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnosti je ostalo nepoznato što joj je skrivio, kakav joj je to odgovor ostao dužan da ga je trebalo potezati za majicu i udarati.

Argentinske je portale tijekom vikenda preplavila snimka koja je otvorila temu o kojoj se ne govori baš tako često - da i djevojke mogu biti zlostavljači.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Snimka je po svemu sudeći nastala ispred jednog od klubova u argentinskom Santa Feu, a pažnju medija zaokupila je zahvaljujući objavi na Facebooku gdje je video dosad skupio čak šest milijuna pregleda.

Što je bio povod sukobu nigdje nije rečeno, ali da napadnutom mladiću nije bilo nimalo ugodno, otkrit će vam već prve sekunde zapisa.

Djevojka je nesretnika više puta pokušavala udariti i ugristi, te je do malo mira došao tek nakon što su se u ružnu situaciju umiješali redari i policija.

Pritom je od njega tražila odgovor na pitanje koje nam je ostalo nepoznato (čitavo je vrijeme vikala decime, odnosno reci mi, op.a.), a najružniji dio priče kaže da mladiću nitko od prolaznika nije ni pokušao pomoći.

Nasilje je nasilje, ma od kojeg spola dolazilo, i društvo bi u takvim situacijama daleko bolje reagirati, a ne se još k svemu rugati s mladićem kojemu nije bilo do fizičkog sukoba. A naravno da se u međuvremenu našlo i takvih koji su ga u komentarima na Facebooku nazvali slabićem, što je potpuno iskrivljena percepcija.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene